برگزاری مراسم بزرگداشت دهه فجر در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر مراسم بزرگداشت "فجر انقلاب اسلامی" در آمفی تاتر شهید چمران دانشگاه برگزار گردید.در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا موسوی فرد امام جمعه محترم شهرستان خرمشهر و حاج آقا جوانمرزداه مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه سخنرانان این مراسم بودند.مسئول محترم نهاد رهبری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در این مراسم با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی در آن شرایط که همگان به غیر ممکن بودن براندازی حکومت چند هزار ساله پهلوی و ناتوانی تکیه بر قدرت های شرق و غرب اعتقاد داشتند و اتفاق افتاد.وی تاکید کرد انقلاب اسلامی ایران تجلی خواست خداست و در جریان انقلاب شاهد پیروزی خداوند بر قدرتهای برتر جهان بودند.در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا موسوی فرد امام جمعه شهرستان خرمشهر با بیان اینکه تلاشهای بی نتیجه استکبار جهان برای براندازی این انقلاب اشاره کرد و افزود: با وجود تمام تلاش ها و استفاده از ابزار انقلاب اسلامی در میادین جنگ آنها را مغلوب و نقشه هایشان را نقش بر آب کرد.وی پیروزی انقلاب اسلامی را نعمتی از سوی پروردگار و برگزاری جشن های مختلف به این مناسبت از مصادیق شکر نعمت و عمل به فرامین قرآن دانست.امام جمعه شهرستان خرمشهر به مقایسه انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب های عصر حاضر پرداخت و 3 عنصر رهبری، مردمی و مکتب اسلامی را رمز ماندگاری و مقاومت این انقلاب در برابر استکبار برشمرد.