آیین اختتامیه جشنواره ملی، هنر و ادبیات دفاع مقدس در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

نخستین جشنواره هنر و ادبیات مقاومت هفتم مهرماه سال جاری با حضور مسئولان استانی و کشوری و هنرمندان سراسر کشور در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار شد.فضل الله ایرجی کجوری اظهار داشت: امسال دومین دوره کنگره ملی شهدای دانشجو با موضوع و محور اصلی این کنگره شهدای مدافع حرم با همکاری نهادهای مختلف در دانشگاههای استانی و کشور برگزار می شود.وی با بیان اینکه مرحله پایانی این کنگره در شهر مشهد مقدس برگزار می شود، گفت:این کنگره در بخش دفاع مقدس در دانشگاه های کشور به شکل منسجم و در قالب اردوهای راهیان نور صورت می گیرد و پایگاه شهید علم الهدی برای سیاستگذاری و هم افزایی در این زمینه نقش آفرینی می کند.وی استقبال از جشنواره ملی هنر و ادبیات دفاع مقدس را مطلوب ارزیابی کرد و گفت:بر اساس آمارها و اطلاعات، این جشنواره می تواند در دانشگاه های مختلف استان خوزستان ادامه داشته باشد.ایرجی کجوری در ادامه سخنانش گفت:خوزستان و شهرهای این استان خط مقدم جبهه های جنگ و دفاع مقدس بودند و می توانند با آفرینش آثار هنری دفاع مقدس نقش آفرینی کنند.مدیر کل پشتیبانی فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه مردم این سرزمین از جنگ تحمیلی، حماسه دفاع مقدس را ساختند، گفت:جنگ بر ملت ما تحمیل شد و همه قدرت ها گویی برای نابودی این کشور گرد هم آمدند و می خواستند سرزمین و آرمان های انقلاب اسلامی را از بین ببرند اما ملت ایران اسلامی در کمال افتخار در برابر دشمن مقاومت کردند و پیروز شدند.دبیر جشنواره ملی هنر و ادبیات دفاع مقدس نیز در این آیین با بیان اینکه جشنواره ملی در دو بخش هنر مقاومت و ادبیات مقاومت است، گفت:این جشنواره در بخش هنر مقاومت شامل عکاسی، نقاشی، طراحی، فیلم کوتاه و موسیقی و در بخش ادبیات هنر نیز در بخش های شعر و داستان است.آرش امرایی گفت:این جشنواره با موضوع شهدای گمنام، شهدای دانشجو، شهدای مدافع حرم، شهدای غواص دفاع مقدس، مقاومت 45 روزه مردم و آزادسازی خرمشهر فراخوان شد.دبیر جشنواره هنر و ادبیات و مقاومت خرمشهر اظهار داشت:فراخوان ارسال اثار به این جشنواره اواخر سال 94 انجام شد و زمان برگزاری این جشنواره نیز 29 اردیبشهت ماه امسال اعلام شده بود که به دلیل مشکلات، برگزاری این جشنواره به هفتم مهرماه موکول شد.دکتر امرایی در ادامه گفت:علاوه بر 600 اثر، 70 پایان نامه کارشناسی ارشد از سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر رسید.در پایان این مراسم از 15 برگزیده جشنواره هنر و ادبیات دفاع مقدس تجلیل شد.