پوستر دومین جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر رونمایی شد

پوستر دومین جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت روز شنبه با حضور مسئولان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر رونمایی شد

به گزارش روابط عمومی دومین جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت با محورهای 'شهدای گمنام، شهدای دانشجو، شهدای مدافع حرم، غواص، رسانه ، دفاع مقدس، آزادسازی خرمشهر و راهیان نور' برگزار می شود.دبیر دومین جشنواره هنر و ادبیات مقاومت در این آیین گفت:با توجه به برگزاری نخستین جشنواره هنر و ادبیات مقاومت در هفته دفاع مقدس، تصمیم دانشگاه و معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر این شد که دومین جشنواره هنر و ادبیات مقاومت به میزبانی دانشگاه علوم و فنون دریایی همزمان با سوم خردادماه و گرامی داشت سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار شود.آرش امرایی با اشاره به اعلام فراخوان دومین جشنواره هنر و ادبیات مقاومت گفت:شرکت کنندگان در این جشنواره می توانند آثار خود را در بخش ادبیات مقاومت شعر و داستان و در بخش هنر مقاومت عکس، نقاشی، طراحی پوستر، نمایش خیابانی، فیلم کوتاه موسیقی تا 23 فروردین 96به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.وی آثار دریافتی در نخستین جشنواره ملی هنر و ادبیات را 700 اثر عنوان کرد و گفت:با توجه به اینکه در نخستین جشنواره، نمایش خیابانی و طراحی پوستر قرار نداشت، امید است در دومین جشنواره تعداد زیادی از آثار به این جشنواره برسد.آرش امرایی بیشترین جامعه هدف را دانشجویان سراسر کشور خواند و گفت:در جامعه هدف جشنواره گذشته دانشجویان شرکت کردند، ولی در دومین جشنواره علاوه بر دانشجویان دانشگاه های دولتی سراسر کشور مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور و غیر انتفاعی، کارکنان و اعضای هیات علمی این دانشگاهها می توانند شرکت کنند.دبیر دومین جشنواره هنر و ادبیات مقاومت، فرهنگ ایثار و شهادت را از عالی ترین مفاهیم در جامعه دانست و گفت: فرهنگ ایثار و شهادت، عنصر حرکت دهنده در جامعه است و اما موانعی همچون دغدغه های اقتصادی، برخوردهای سلبی، درست انجام نشدن کار نهادهای فرهنگی و بسیاری موارد دیگر بر سر راه انتشار فرهنگ ارزشمندی که می تواند انقلاب ما را بیمه کند و نجات دهنده آن از مصیبت ها و گرداب هایی باشد که در دنیا و منطقه است، فرهنگ ایثار و شهادت است.رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر نیز در نشست خبری با اصحاب رسانه، خرمشهر را نماد مقاومت دفاع مقدس در کشور عنوان کرد و گفت:برگزاری جشنواره های ویژه ایثار و مقاومت می تواند فرهنگ دفاع مقدس را به نسل های جوان منتقل کند.لطف الله خواجه پور با بیان اینکه نسل جوان ما دارای هنرهای مختلفی است، گفت:در این جشنواره جوانان دانشجو و دانشگاهیان می توانند از این مسیر هنر خود را معرفی و مطرح کنند.به گزارش روابط عمومی دومین جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت، سوم و چهارم خرداد 1396 در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار می شود.فراخوان این جشنواره امروز 25 دیماه آغاز شد و مهلت ارسال آثار نیز تا 23 فروردین و نتایج داوری آثار پنجم اردیبهشت سال 1396 اعلام شده است.