دومین یادواره شهدای دانشجو شهرستان های خرمشهر و آبادان در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

دومین یادواره شهدای دانشجو شهرستان های خرمشهر و آبادان در روز یکشنبه مورخ 8/12/95 در سالن آمفی تئاتر شهید چمران دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار گردید.

در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی و دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد، در ابتدا مراسم ضمن خیر مقدم به خانواده شهدا اشاره به ویژگی های بارز شخصیتی شهدا و ادامه راه شهدا تاکید شد.در این مراسم که با حضور امام جمعه محترم شهرستان خرمشهر، سرهنگ حاجتی معاون اجرایی سپاه ولیعصر (عج) استان خوزستان و دانشجویان دانشگاه های شهرستان و خانواده های معظم شهدا و مسئولین سپاه شهرستان و جمعی از اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار گردید، برنامه های فرهنگی- مذهبی ویژه ای از جمله سخنرانی سرهنگ حاجتی و دعوت از  راویان 8 سال دفاع مقدس، مداحی ، پخش کلیپ با موضوعات مختلف فرهنگی و نیز تجلیل از خانواده های شهدا و نیروهای تلاشگر بسیج از برنامه های ویژه این یادواره بود.