مراسم آیین دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

مراسم آیین دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برای فارغ‌التحصیلان مقاطع کارشناسی،  کارشناسی ارشد و دکتری شامل: دانشکده‌های علوم دریایی و اقیانوسی، اقتصاد و مدیریت دریا، منابع طبیعی دریا و مهندسی دریا دانشگاه روز های شنبه مورخ ۳۰ ارديبهشت ۹۶ لغایت ۴ خرداد در سالن شهید چمران دانشگاه به تفکیک دانشکده‌ها برگزار گردید.در این برنامه ها که  دانشجویان به همراه خانواده های خود حضور داشتند، علاوه بر برنامه های شاد و مفرح،  آیین قرائت سوگند نامه توسط دانشجویان دانشگاه اجرا گردید. سپس دانشجویان لوح تقدیر خود را از اساتید خود دریافت نمودند.عکس یادگاری با خانواده و اساتید پایان بخش این مراسم بود.شایان ذکر است تعداد ۴۶۰ دانشجو از دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در سال جاری در مقاطع کارشناسی،  کارشناسی ارشد و دکتری فارغ‌التحصیل شده است.