دوره شرح رساله حقوق امام سجاد علیه السلام

همکاران محترم عضو هیأت علمی

با سلام و عرض ادب

احتراماً، به استحضار می­ رساند دفتر هم ­اندیشی استادان دانشگاه زیر نظر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه قصد دارد سلسله مباحث اخلاقی را به صورت ماهانه برای اعضای محترم هیأت علمی برگزار نماید که برای اولین دوره، «رساله حقوق امام سجاد علیه­ السلام» در نظر گرفته شده است. جلسات شرح رساله حقوق امام سجاد علیه­ السلام از ساعت 10 الی 12 روزهای دوشنبه آخر هر ماه برگزار خواهد شد که تا پایان سال 94 ادامه خواهد داشت.

اولین جلسه از این سلسله مباحث، روز دوشنبه 94/1/31 ساعت 10 الی 12 در سالن جلسات دانشگاه واقع در طبقانی فوقانی دانشکده مهندسی دریا برگزار می­ گردد. بدینوسیله از همکاران عزیزی که تمایل به شرکت در این جلسه دارند، تقاضا می­ شود حداکثر تا روز شنبه 94/1/29 از طریق اتوماسیون اداری به اینجانب اطلاع دهند.

حق یارتان

مهدی فلاح مهرجردی