برگزاری دوره آموزش تجوید قرآن کریم

به منظور آشنایی بیشتر اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه با قرآن کریم و کوشش در جهت قرائت صحیح این کتاب آسمانی و در ادامه دوره آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم که در اسفندماه سال گذشته برگزار گردید، دوره آموزش تجوید قرآن کریم ویژه خواهران عضو هیأت علمی دانشگاه طی 16 جلسه (روزهای یکشنبه و سه­ شنبه هر هفته) برنامه­ ریزی گردید.

اولین جلسه با حضور مدرس دوره سرکار خانم طهماسبی حافظ قرآن کریم و کارشناس ارشد ادبیات عرب، روز یکشنبه 94/1/23 برگزار گردید که 10 نفر از خواهران عضو هیأت علمی دانشگاه حضور داشتند. با نظر مدرس دوره، کتاب حلیت القرآن آقای موسوی بلده از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهیه گردید و در اختیار تمام حاضرین در دوره گذاشته شد.