برگزاری جلسه شرح رساله حقوق امام سجاد (ع)

بسمه تعالی

در راستای اجرای وظایف دفاتر هم­ اندیشی در برگزاری دوره های معرفتی ویژه اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه، دفتر هم­ اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزاری جلسات مباحث اخلاقی به صورت ماهانه را برنامه­ ریزی نموده است. برای اولین مبحث، شرح رساله حقوق امام سجاد علیه­ السلام در نظر گرفته شده است که تا پایان سال 94 طی 9 جلسه در روزهای دوشنبه آخر هر ماه (بجز تابستان) برگزار خواهد شد.

اولین جلسه شرح رساله حقوق امام سجاد علیه­ السلام با عنوان «حق خداوند» در روز دوشنبه 94/1/31 در آمفی­ تئاتر شهید آوینی دانشگاه با حضور بیش از نیمی از اساتید و در حضور مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار گردید. جلسه ساعت 10 با تلاوت آیاتی از کلام­ ا... مجید آغاز گردید. سپس دبیر محترم هم­ اندیشی دانشگاه در مورد نحوه برگزاری جلسات و چگونگی ادامه آنها توضیحاتی ارائه دادند. در ادامه مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک حلول ماه مبارک رجب و روز ولادت امام محمد باقر علیه­ السلام، به بیان برخی از ویژگی­های ماه رجب و اعمال وارده در این ماه پرداختند و در مورد موضوع جلسه توضیحاتی دادند.

سپس کارشناس مدعو جلسه، حجت­ الاسلام والمسلمین بحرانی مدیر محترم حوزه علمیه سیدالشهداء خرمشهر با اشاره به نامه 31 نهج­ البلاغه و نقل احادیثی از معصومین علیهم­ السلام به توصیف عظمت خداوند باری تعالی و میزان لطف و رحمت او نسبت به بندگان خود پرداختند و در ادامه با توجه به فرمایش امام سجاد علیه­ السلام در رساله حقوق، برخی از حقوق خداوند متعال را نسبت به بندگانش شرح دادند. پس از فرمایشات ایشان، به سؤالات برخی از حاضرین پاسخ داده شد و با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد، جلسه در ساعت 11/30 خاتمه یافت.

به حول و قوه الهی، جلسه دوم شرح رساله حقوق امام سجاد علیه­ السلام در روز دوشنبه 28/2/28 برگزار خواهد شد.