شنبه, 30 تیر 1397

دعوتنامه نشست هم اندیشی با موضوع پرورش در آموزش

همكاران عزيز و ارجمند

با سلام و عرض ادب

احتراماً، پیشاپیش فرا رسیدن 12 اردیبهشت­ ماه سالروز شهادت استاد مطهری و بزرگداشت روز معلم را گرامی می­ داریم. در این راستا، دفتر هم­ انديشي استادان دانشگاه در نظر دارد روز دوشنبه مورخ 94/2/7 از ساعت 10 الی 12، نشست هم­ اندیشی با موضوع: پرورش در آموزش (نقش تربیتی معلمین و اساتید) برگزار نماید. لذا از همكاران محترم متقاضي شركت در اين نشست خواهشمند است حداكثر تا ساعت 14 روز شنبه 94/2/5 از طریق اتوماسیون اداری اینجانب اعلام حضور فرمايند. با توجه به اینکه سالن جلسات دانشکده اقتصاد به عنوان محل نشست تعیین شده و همانگونه که دوستان مستحضرند این سالن دارای ظرفیت محدودی است لذا خواهشمند است همکاران محترم نسبت به حضور خود اطلاع دهند در غیر اینصورت، در صورت کمبود فضا ارائه خدمت مناسب مقدور نخواهد بود.

لازم به توضیح است با توجه به پایان مأموریت دوساله اینجانب در دفتر هم­ اندیشی استادان دانشگاه در تاریخ 94/2/17، نشست فوق­ الذکر، آخرین برنامه پیشنهادی از طرف اینجانب به عنوان دبیر هم­ اندیشی خواهد بود. ضمن تشکر از حضور همکاران در این نشست، پیشاپیش از همه دوستان و همکاران عزیز و ارجمند طلب بخشش و حلالیت دارم. امیدوارم روزهای بهتری از قبل در پیش رو داشته باشید.

با آرزوي توفيق الهي

مهدي فلاح مهرجردي