برگزاری نشست هم اندیشی پرورش در آموزش

بسمه تعالی

در آستانه دوازدهم اردیبهشت­ ماه سالروز شهادت استاد شهید دکتر مرتضی مطهری و گرامیداشت مقام معلم، دفتر هم­ اندیشی دانشگاه روز دوشنبه مورخ 94/2/7 اقدام به برگزاری نشست هم­ اندیشی با عنوان «پروش در آموزش» نمود. این نشست با حضور مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه در سالن جلسات دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا برگزار شد.

این نشست ساعت 10 با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد. سپس حجت­ الاسلام والمسلمین جوانمردزاده مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خوشامدگویی به حاضرین، به تشریح موضوع نشست و دلیل انتخاب آن پرداختند و از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه خواستند با جدیت در بحث شرکت نمایند و نظرات و تجربیات خود را در زمینه نقش تربیتی استادان بیان نمایند.

در ادامه حجت­­ الاسلام والمسلمین شوشتری­ نسب مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فرودگاه­های استان خوزستان، کارشناس مدعو نشست، با توجه به آیات نورانی قرآن کریم ضرورت و اهمیت نقش تربیتی معلمین و اساتید را بیان نمودند. سپس برخی از اساتید به اظهار نظر پرداختند و پس از پاسخ به برخی از سؤالات مطروحه، در ساعت 11/40 با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد پایان نشست اعلام گردید.