نشست هم اندیشی اساتید برگزار شد

نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با موضوع«تذکرات فرهنگی و علمی مقام معظم رهبری در دیدار با رؤسای دانشگاه ها» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شفیعی مسئول محترم دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان و با حضور 50 نفر از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه، در روز دوشنبه مورخ 09/09/94 ذر محل دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای نشست و پس از تلاوت قرآن کریم کلیپی از سخننان مقام معظم رهبری در دیدار با رؤسای دانشگاه های پخش گردید.

در ادامه نشست،سخنران محترم ضمن اشاره به نقش دانشگاه در شکل گیری انقلاب اسلامی و تحولات پس از آن، به مهمترین دغدغه های فرهنگی و علمی مقام معظم رهبری اشاره کردند.

در بخش پایانی نیز تعدادی از اساتید محترم نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص موضوع نشست بیان کردند.