شنبه, 30 تیر 1397

نشست هم اندیشی اساتید برگزار شد(بهمن 94)

نشست هم اندیشی اساتید

نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با موضوع "انتخابات مجلس شورای اسلامی" و با سخنرانی جناب آقای دکتر حمیدرضا ترقی عضو محترم حزب مؤتلفه اسلامی و با حضور تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 19/11/94 در سالن اجتماعات دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا این دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای نشست و پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، گزیده ای از سخنان اخیر مقام معظم رهبری در خصوص  اهمیت انتخابات و ضرورت توجه به بایدها و نبایدهای آن به صورت فیلم نمایش داده شد.                                                                                                                                                                    در ادامه نشست حاج آقا جوانمرد زاده مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  ضمن خوشامدگویی به حضار سالن به موضوع انتخابات و اهمیت آن و همچنین لزوم تشکیل چنین جلساتی اشاره فرمودند.

سپس سخنران محترم ضمن بیان مهمترین مؤلفه های جریانات سیاسی مختلف شرکت کننده در انتخابات مجلس شورای اسلامی 7 اسفند 1394،  برنامه ها و راهبردهای آنها را تبیین فرمودند.

در بخش پایانی جلسه تعدادی از اساتید محترم دانشگاه نقطه نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص موضوع نشست بیان کردند.